Skip to main content

Samen kunnen we meer bereiken om ons bedrijf verder te ontwikkelen en de  gezondheid van dieren te verbeteren. Deze overtuiging motiveert ons om steeds beter te doen, in het belang van onze 2500 medewerkers in 24 landen.

Volg ons op Linkedin

Werken bij Vetoquinol: jouw toekomst, hun gezondheid, onze familie.
Samen laten we jouw talent groeien.

job vetoquinol

 

De verschillende teams bij Vetoquinol zetten zich in om de gezondheid en het welzijn van dieren en daardoor ook van mensen te verbeteren.

Wij moedigen, als familiebedrijf, teamwerk en flexibiliteit  aan. Reeds 90 jaar bouwt onze Groep aan vertrouwensrelaties met partners en werknemers. 

«Deze filosofie komt tot uiting in onze producten, in de relaties die wij met onze partners aangaan en tussen ons, collega's, van over de hele wereld. Wij zijn er van overtuigd dat een vertrouwensband  leidt tot betere producten, betere diensten en betere mensen,» bevestigt Matthieu Frechin, algemeen directeur.

Werken bij Vetoquinol betekent werken in een diergeneeskundig farmaceutisch bedrijf dat zijn medewerkers helpt zich te ontwikkelen.

«Wij zijn ervan overtuigd dat deze elementen beslissend, onderscheidend en inspirerend zijn voor kandidaten en voor onze teams», zegt Isabelle Proust-Cabrera, Group Human Resources Director.

Dankzij jouw  talent, bereiken we samen meer!

Carrière bij Vetoquinol 

Lees interviews met onze medewerkers over hun jobinhoud bij Vetoquinol.

Vetoquinol heeft veel functies, maar elke werknemer is uniek. Dankzij teamwerk worden persoonlijke vaardigheden versterkt en dragen ze bij tot het succes van iedereen.

In het kader van onze groei zijn wij voortdurend op zoek naar  nieuw talent, voornamelijk in de volgende domeinen:
- Industriële en toeleveringsketen
- Kwaliteit
- Onderzoek en ontwikkeling
- Marketing
- Commercieel
- Veterinair (technisch)
- Verkoop
- Ondersteunende functies: aankoop, boekhouding en financiën, personeelszaken, IT, enz.

 

Interne mobiliteit bij Vetoquinol

Onze Human Resources teams zetten zich in voor de ontwikkeling van de medewerkers en het delen van kennis. Wij bieden onze werknemers steeds alle groeikansen en ondersteunen hun ontwikkeling en vooruitgang. Ons Human Resources team moedigt interne mobiliteit aan. Onze medewerkers hebben ook de mogelijkheid om in het buitenland te werken in één van onze filialen. 

Vacatures bij Vetoquinol

Dankzij jouw talent, bereiken we samen meer!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk en van hieruit werken wij als internationaal diergezondheidslaboratorium aan het welzijn van mens en dier. Als familiebedrijf zijn onze medewerkers ons meest waardevolle kapitaal. Ons succes is volledig te danken aan de inzet en toewijding van onze gepassioneerde medewerkers. 

Momenteel hebben we verschillende openstaande vacatures, zowel in onze Franse hoofdzetel als in de  filialen. Deze zijn voornamelijk in Marketing, Verkoop, Onderzoek en Ontwikkeling, Productie alsook in de ondersteunende functies. 

Jouw toekomst, hun gezondheid, onze familie. Samen laten we jouw talent groeien.