Zylkène Equine

Zylkène Equine helpt bij de reductie van stressreacties bij paarden en pony’s. Het bezorgt hen een natuurlijk rust, zonder het dier te versuffen.
Gebruik Zylkene Equine bij paarden die dagelijks stress ondervinden of voor een voorspelbare stressvolle periode zoals bv. langere reizen, verandering van omgeving, nieuwe paarden, verandering van coach/trainer, reizen, dierenarts- of hoefsmidbezoek. Deze situaties verlopen een stuk gemakkelijker dankzij Zylkène Equine. 

Beschikbare verpakking(en): doos met 20 zakjes van 4g poeder.
Aanvullend dieetvoeder.
Elk zakje Zylkène Equine bevat 4g poeder.

Samenstelling: maltodextrine, caseïne (trypsine gehydroliseerd rundercaseïne)
Analytische bestanddelen:  ruw eiwit 18%, ruwe as 3%, vocht 5%, Natrium 1.1%, ruw vet 1%, ruwe celstof 1%, magnesium 0.005%

Hypoallergeen, zonder conserveermiddelen en lactose vrij.
 
Voor kortstondig of langdurig gebruik:
  • - paarden tot 500 kg: 1 - 2 zakjes, 1 x per dag
  • - paarden meer dan 500 kg: 2 - 4 zakjes, 1 x per dag.
Gemiddeld 2 tot 4 weken gebruiken.
 
De inhoud van het zakje met een kleine hoeveelheid voer mengen. De hoeveelheid voer in een keer geven.

Het gedrag van het paard moet worden herzien na 20 dagen. Bij voorkeur moet het gedrag ook aangepakt zijn met bijbehorende training. Indien nodig kan men stoppen of met een aangepast hoeveelheid verder gaan. Voor een verlening van de aangegeven periode is het raadzaam eerst een gedragsdeskundige of een dierenarts te consulteren.

Zylkène Equine dient niet ter vervanging van een normale en evenwichtige voeding. Er dient altijd water beschikbaar te zijn. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Op een droge plaats en bij kamertemperatuur (< 25° C), niet koelen.