News

Vetoquinol Mobility Program
12/09/2016 - 13:48

Het Vetoquinol Mobility programma omvat zowel producten als diensten om honden en katten met osteoarthrose de juiste ondersteuning te bieden.

Uiteindelijk hebben zowel dierenarts als diereigenaar hetzelfde doel: een doeltreffende oplossing voor pijnlijdende huisdieren. In het geval van osteoartritis draait alles om de gewrichten en uiteindelijk weer een huppelende hond of een speelse kat te zien.

In het kader van een optimale beweeglijkheid van hond en kat stelt Vetoquinol het Mobility Program voor. Dit programma steunt omvat zowel producten als diensten om honden en katten de juiste ondersteuning te bieden in geval van osteoartrose.

Producten:

 • Gewrichtsondersteunende voedingssupplementen, zowel preventief als in elk stadium van osteoartritis.
  NSAID’s (ontstekingsremmers)
   

Diensten:

 • Fysiotherapieoefeningen: deze kunnen in elk stadium van OA ingezet worden maar ook als revalidatie na een operatie of bij acute letsels aan spieren en gewrichten
 • Monitoring van de beweeglijkheid: via de Vetquinetix stappenteller
   

Bent u diereigenaar? Uw dierenarts informeert u graag over de verschillende behandelingsmogelijkheden van uw huisdier met osteoartritis.
Bent u dierenarts? Meer informatie over dit programma is beschikbaar via uw vertrouwde Vetoquinol contact of via info.be@vetoquinol.com.

Latest news of vetoquinol

 • Gelukkig nieuwjaar 2018

  19 Dec 2017
 • Blog Flexadin Advanced MyHappyPet

  Flexadin Advanced: positieve verhalen van diereigenaren

  12 Sep 2016
  Vetoquinol & MyHappyPet lanceerden een oproep bij diereigenaren om gedurende 8 weken Flexadin Advanced aan hun hond te geven. Ontdek hun...